Nieuwe ketel

Bij het vorige brouwsel raakte de ketel oververhit en bleef met Error 4 komen (too hot or dry). Beroep gedaan op garantie bij de leverancier. De leverancier heeft het probleem aangemeld bij de fabrikant. De leverancier heeft een aanbod gedaan: Ruil de ketel om voor een nieuwe of aankoopbedrag terug of als jezelf de ketel kunt fixen krijg je € 20,–.

Ik had gekozen voor retour van het aankoopbedrag om daarna een luxere ketel te kopen. Nadat de aankoop van de nieuwe ketel was geregeld, kwam er een mail van de leverancier dat de optie: “geld terug” niet meer van toepassing was. Foutje…. In ieder geval is inmiddels de defecte ketel retour naar de fabrikant om omgeruild te worden.

Nu heb ik straks 2 ketels 😐 Dus beste lezer, als je een hagel-nieuwe Klarstein MaischFest 30l nodig hebt, neem contact met mij op! (blauwejongen@warp6.nl)

Vandaag is de nieuwe ketel binnen gekomen! Een Klarsten MundSchenk 30 l. Wat een feest! Eind van deze week ga ik hem schoonmaken en testen met water zodat over twee weken het eerste brouwsel (IPA) kan worden gemaakt, samen met Wayan

Geplaatst in Geen categorie.